ACCOMMODAtIE

De Linie Hoeve

De Linie Hoeve is een fraaie, gezellige ruimte die geschikt is voor maximaal 30 personen.

  • Geschikt voor dagprogramma’s, zoals trainingen
  • Geen keuken, maar lunchen is mogelijk
  • Met tuin en overkapping
  • Ook te huur i.c.m. de Larik’s Hoeve
  • Beschikbaarheid op aanvraag
De Linie Hoeve

Informatie

De Linie Hoeve is een gezellige ruimte die geschikt is voor max. 30 personen, afhankelijk van hoe de dag ingevuld gaat worden. Hier kan men niet overnachten. Sinds 2019 is het niet meer mogelijk om de ruimte te huren in het weekend voor feestjes.

Er zit geen keuken in de Linie Hoeve, maar zelf koffie/thee en lunch verzorgen is mogelijk. Deze ruimte is door de verschillende zitjes heel goed te gebruiken voor trainingen. Je kunt hier heel makkelijk even in groepjes uit elkaar. Indien men bij deze trainingen in een U-vorm wil zitten dan moet u uitgaan van max. 16 personen. Theateropstelling tot 30 personen.

Aan de Linie Hoeve zit een grote overkapping waar u ook bij regen de bbq gewoon door kunt laten gaan. Aan de Linie Hoeve grenst tevens een grote tuin en er is een voetbalveld voor de ontspanning. Ook staat er een tafeltennistafel. Grote groepen die meerdere dagen in de Larik’s Hoeve verblijven zouden deze ruimte erbij kunnen huren voor het nuttigen van de maaltijden. Dit is alleen doordeweeks mogelijk.

Meer informatie, beschikbaarheid opvragen of direct boeken? Neem contact op!

IMPRESSIE VAN DE ACCOMMODATIE

Fotogalerij