De Larik’s Hoeve

Over ons

De Larik’s Hoeve is in augustus 2009 geopend in de landelijke omgeving van Leusden. Meer over ons weten? Lees gerust verder!

Over ons

Opening

19 augustus 2009 was het zover. In het bijzijn van veel familie, vrienden, de mensen van de bouw en alle overige gasten die dit hebben kunnen realiseren en met ons mee hebben geleefd, is de Larik’s Hoeve op gepaste wijze geopend.

Rik en Lana mochten het lint doorknippen, tenslotte is de groepsaccommodatie ook naar hen vernoemd . Wethouder mevrouw Oskam keek toe en voerde het woord. Daarna was het tijd voor een feestje. Het was een hele bijzondere dag voor ons met zoveel lieve mensen om je heen en een prima afsluiting van een periode van hard werken.

Als u geluk heeft ziet u misschien vanaf het balkon wel een ree voorbij wandelen. Een prachtige omgeving is bij groepsaccommodatie de Larik’s Hoeve van nature aanwezig. De Larik’s Hoeve ligt tevens aan de Grebbelinie. De Grebbelinie valt onder de Utrechtse Heuvelrug en omvat een prachtig gebied. Er zijn nog tal van bunkers te vinden langs deze route. Wij bieden u rust en ruimte gecombineerd met gemak en comfort en de mogelijkheid tot tal van activiteiten in de omgeving.

Partners

Wij werken samen met: