De Larik's Hoeve

De Larik’s Hoeve is een ruime, lichte, moderne accommodatie geschikt voor 20 personen

RESERVEREN

De Larik’s Hoeve is een ruime, lichte, moderne accommodatie geschikt voor 20 personen gelegen aan het valleikanaal, beter bekend als de Grebbelinie. De Larik’s Hoeve is landelijk en rustig gelegen en biedt vele mogelijkheden voor een plezierig verblijf. Tijdens een break kunt u even lekker de benen strekken langs de Grebbelinie en eventueel een bezoekje brengen aan de museumbunker.

De verblijfsruimte is sfeervol ingericht en is tevens uitermate geschikt voor teamdagen of heisessies. Er kunnen 20 personen overnachten verdeeld over 8 slaapkamers. De keuken is compleet uitgerust.

U kunt bij ons verblijven op basis van zelfverzorging maar kunt uiteraard ook vragen naar de mogelijkheden voor catering. De Larik’s Hoeve is geen feestlocatie ook al blijven deze gasten niet overnachten. Rondom de Larik’s Hoeve is een grote tuin waar u bij mooi weer heerlijk kunt vertoeven. Er zijn diverse zitjes aanwezig.

Alle huisdieren, groot of klein, zijn bij ons NIET toegestaan.

Meer informatie of direct boeken? Check hieronder de beschikbaarheid en neem contact op! (Indien de zaterdag en zondag gevuld zijn betekent dit dat het weekend geboekt is vanaf vrijdag einde middag. De vrijdag overdag is dan nog wel te boeken.)